Міжнародний науково-практичний марафон «Формування професійної компетентності практичного психолога» відкрито!!!

14 червня 2023 року на кафедрі педагогіки та психології професійної освіти розпочався перший день міжнародного науково-практичного марафону «Формування професійної компетентності практичного психолога» в межах фахової ознайомлювальної практики для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Практична психологія».

З привітальним словом до учасників заходу звернулась заступник декана з наукової та міжнародної діяльності факультету лінгвістики соціальних комунікацій Національного авіаційного університету,  кандидат педагогічних наук, доцент КОКАРЄВА АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА.  

Спікерами міжнародного науково-практичного марафону стали практичні психологи з різних галузей:

СТРЕЖ ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА, експертка в галузі дитячої психології, арт-терапії та арт-педагогіки. Навчаючий тренер в напрямку “Дитяча психологія, арт-терапія та арт-педагогіка в роботі з дітьми”, виступила з доповіддю на тему «Сучасні підходи в роботі практичного психолога з дітьми та дорослими».

ТАРНАВСЬКА НАТАЛІЯ ПЕТРІВНА, кандидат психологічних наук, дослідник інституту Парми Італія, ознайомила з сучасними світовими тенденціями урахування практичними психологами компенсаторних можливостей людини з інвалідністю, як ресурс його психологічної підтримки.

САБЛІНА НАТАЛІЯ, кандидат психологічних наук, керівник тренінгового центру розкрила особливості першої психологічної допомоги в умовах військового стану.

 Модератори зустрічі:

  1. Демченко Наталія Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент, кафедри педагогіки і психології професійної освіти Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій, кафедра педагогіки та психології професійної освіти Національного авіаційного університету;
  2. Косенчук Ольга Геннадіївна кандидат педагогічних наук, доцент, доцент, кафедри педагогіки і психології професійної освіти Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій, кафедра педагогіки та психології професійної освіти Національного авіаційного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *