Фахівці ФЛСК стають експертами у медіапросторах України

Викладачі кафедри педагогіки та психології професійної освіти факультету лінгвістики та соціальних комунікацій представляють Національний авіаційний університет на всіх рівнях мас-медіа та беруть активну участь у різних програмах та заходах, які сприяють покращенню психологічного сану населення. Так, старша викладачка кафедри, членкиня Української спілки психотерапевтів, голова секції Системної сімейної психотерапії Київської філії Української спілки психотерапевтів, членкиня Всеукраїнської арт-терапевтичної асоціації, сертифікована психологиня служби кризового реагування Олена Дацун укотре презентувала свою професійну діяльність в серії прямих ефірів марафону «Єдині новини» на 1+1.

Темою для обговорення стала: «Особливості психологічного стану українців, що тимчасово перебувають за кордоном». Висвітлювались важливі питання стосовно підтримки психологічної рівноваги українців – біженців, як не допускати конфліктів в існуючому соціальному середовищі, а також питання власної відповідальності при вирішені складної дилеми – лишатися за  кордоном до закінчення війни чи повертатися в Україну.

У темі «Швидкий дофамін: як задоволення від соціальних мереж провокує залежність» Олена Дацун розповідала про те, як діти сприймають ситуації перегляду стрічок в соціальній мережі, яким чином з’являється залежність від швидкого дофаміну і що саме необхідно робити батькам щоб попередити наслідки.

Пишаємося нашими фахівцями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *