Обговорення змін до освітньо-професійної програми «Практична психологія» спеціальності 053 «Психологія» освітнього ступеня «Магістр»

21 березня 2024 року відбулося розширення засідання кафедри педагогіки та психології професійної освіти. На засідання обговорювалися зміни до освітньо-професійної програми «Практична психологія» спеціальності 053 «Психологія» освітнього ступеня «Магістр», відповідно до наказу в.о. ректора від 20.12.2023 №549/од «Про щорічний перегляд освітньо-професійних програм».

У роботі над новою редакцією ОПП брали участь зовнішні стейкхолдери: Кокун Олег Матвійович – доктор психологічних наук, професор, заступник директора з науково-інноваційної роботи Інституту психології ім. Г. С. Костюка; Панов Микита Сергійович – доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри спеціальної освіти Хортицької національної академії, професорсько-викладацький склад кафедри педагогіки та психології професійної освіти, а також здобувачі вищої освіти ОС «Магістр».

Проскурка Наталія Миколаївна, гарант освітньо-професійної програми, надала інформацію щодо внесених змін до ОПП «Практична психологія» рекомендованих в рамках функціонування системи забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності НАУ.

За рекомендацією стейкхолдерів було уточнено зміст дисциплін «Моделі психоконсультативної та психотерапевтичної практики» та «Психологічна реабілітація».

Здобувачі вищої освіти висловили власні побажання і погляди стосовно освітнього процесу та мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.

Щиро дякуємо всім учасникам обговорення, зокрема стейкхолдерам, за плідну співпрацю та підтримку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *