Профорієнтація учнівської молоді – крок до вибору майбутньої професії!

05 грудня 2023 року здобувачки вищої освіти Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Спеціальності 053 Психологія ОПП Практична психологія Наталія Шапенко та Вероніка Пазенко взяли участь у профорієнтаційному заході для учнів старших класів Середньої загальноосвітньої школи № 161 м. Києва, організованому представниками Навчально-наукового інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету.

У ході заходу студентки долучилися до обговорення питань щодо чинників та факторів, які слід враховувати під час вибору тієї чи іншої професії, а також соціально-економічних та психофізіологічних особливостей різних професій гуманітарного профілю, більшість з яких можна здобути навчаючись в Національному авіаційному університеті, зокрема на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій.

До уваги майбутніх абітурієнтів було представлено презентацію, в якій розкрито особливості організації роботи кафедр, функціонування профбюро, студентської ради, творчого об’єднання студентів і аспірантів Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

Наприкінці зустрічі всі присутні отримали буклети, що містять докладну інформацію щодо умов вступу та навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр», а також запрошення до участі у профорієнтаційних і наукових заходах, що проходять в Національному авіаційному університеті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *