Політ-2023. Психологічний вимір професійної освіти

6 квітня  2023 року на кафедрі педагогіки та психології професійної освіти ФЛСК було проведене засідання секції «Психологічний вимір професійної освіти»  в межах науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки» за напрямом «Гуманітарні науки».

У конференції, що охопила актуальні напрями у сфері реформування сучасної освіти України в умовах війни та психологічних аспектів підготовки висококваліфікованих фахівців, взяли участь викладачі та здобувачі  кафедри.  Головою секції виступила доктор педагогічних наук, професор Ельвіра Лузік, секретарем – старший викладач Марія Патруль.

З вітальним словом до учасників звернулася заступник декана ФЛСК з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва та відповідальна факультету по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова.

У цьому році до участі в секції долучилися представники інших навчальних закладів, таких як   Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти» та Український державний університет імені Михайла Драгоманова,  а також  Університет Лінкольна (University of Lincoln, Lincoln,  England)

Висока якість проведених здобувачами наукових досліджень та актуальність обраних тем дозволили забезпечити атмосферу дружньої академічної дискусії під час секційного засідання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *