Посвята першокурсників!

31 серпня, в День Української авіації, відбулася посвята першокурсників Національного Авіаційного Університету.

Привітати студентів-першокурсників прийшли Голова Наглядової Ради НАУ Петро Чернишов, в.о. ректорки Ксенія Семенова, Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий, Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, заступниця міністра Анна Гвоздяр, генеральний директор АТ «Укроборонпром» Герман Сметанін, Олег Коростельов, Генеральний конструктор – Генеральний директор Державного підприємства «Державне Київське конструкторське бюро «Луч». 

Після офіційної частини посвяти, мотивуючих настанов високошанованих гостей зустріч першокурсників факультету лінгвістики та соціальних комунікацій продовжилася задля знайомства з менеджментом рідного факультету, завідувачами кафедр, наставниками груп та студентським самоврядуванням.

Зустріч креативно організували Студентська рада факультету, Студентська рада гуртожитку №5, Творче об’єднання студентів та аспірантів, Товариство молодих учених та Студентський профком. Веселі конкурси, подарункові сертифікати, смаколики – усе зробило атмосферу зустрічі родинною і щирою!

З теплими словами привітання до першокурсників звернулася в.о. декана Наталія Мельник, яка подякувала і їм, і їхнім батькам за довіру і вибір нашого славетного університету та побажала легкого й продуктивного навчання! Доєдналися до вітань і заступники декана Олександра Алпатова, Анжеліка Кокарєва та Леся Хоменко-Семенова.

Студентські організації представили можливості розвитку кожного здобувача, познайомивши з перспективами особистісного зростання в межах кожної організації.

Найважливішою частиною Посвяти стало спільне виголошення «Клятви першокурсника»!

Продовженням зустрічі було знайомство вже студентів із завідувачами кафедр та наставниками.

Традиційно, по завершенні зустрічі, відбулася спільна фотосесія біля літака, на яку чекає кожен наш абітурієнт!

Ми дякуємо нашим Захисникам за можливість і жити, і навчатися!

Слава Захисникам!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *